Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfdaagse jachtexamentraining

Ter voorbereiding op het jachtexamen voor de jacht met een geweer, voorjaar 2024, organiseert de Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN) in samenwerking met Jacht & Schietsportcentrum Dorhout Mees in Biddinghuizen een vijfdaagse jachtexamentraining (theorie én praktijk).

Data: maandag 15 april t/m vrijdag 19 april 2024. 

Deelnamegeld: € 3300.--, incl. 21% btw. Dit bedrag is inclusief vier overnachtingen in het comfortabele en gezellige hotel 'Dorhout Mees', ontbijt, lunch, (5x) diner en de consumpties tijdens de cursus. Verder zijn in dit bedrag begrepen: tien ronden hagelschieten, vier ronden kogel­schieten en drie instructies jachtpraktijk.

Voorwaarde voor deelname: u dient ingeschreven te zijn als cursist(e) voor de SJN-cursus Jacht & Faunabeheer 2023/2024.

Voor wie is deze training bedoeld?

  • Voor cursisten, die door bijvoorbeeld drukke werkzaamheden (te) weinig tijd hebben om de theorielessen en de praktijkinstructies te volgen.
  • Voor cursisten die vinden, dat zij extra ondersteuning kunnen gebruiken, omdat zij zich door welke omstandigheden dan ook zeer onregelmatig met de studie bezighouden.
  • Voor cursisten die voornamelijk in het buitenland verblijven en daardoor niet of nauwelijks in de gelegenheid zijn aan de reguliere cursusactiviteiten deel te nemen.
  • Voor cursisten, die alle mogelijkheden willen aangrijpen om het jachtexamen met goed resultaat af te leggen.

Sluitingsdatum aanmelding: vol = vol!

Heeft u nog vragen of wilt u een aanmeldingsformulier, dan kunt u contact opnemen met de SJN, tel.: 033 - 463 16 14.